Over mij

Tennis is mijn passie en ik heb er dan ook mijn hobby en beroep van gemaakt. Ik geef al jaren les op TC Peerdsbos en KTC Schoten. Sinds 2021 ben ik zelf hoofdtrainer van de BG Tennisschool op beide clubs.

Tijdens de winter van 2020 heb ik tijdens mijn rondreis in Australië verschillende tennisacademies bezocht. Hier heb ik de kans gekregen om enkele trainingen te geven onder leiding van een Australische top coach en een ex WTA speelster.

 

Verder vind ik het belangrijk om aan mijn klanten kwalitatieve tennismaterialen aan te bieden. Kijk zeker eens in mijn webshop voor de laatste nieuwe trends. Kan u niet vinden wat u zoekt? Neem dan zeker contact op en we bekijken samen hoe ik u verder kan helpen!

Bij kwaliteit hoort ook een ruim aanbod aan materialen. Ik heb een groot assortiment aan snaren, ballen, rackets, grips, dempers, ... van allerhande merken zoals Wilson, Babolat, Head, Technifibre, Dunlop,...

 

Schrijf je zeker in voor de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van acties, kortingen en promoties. Heeft u opmerkingen? Laat ze achter op de contactpagina en ik probeer u zo snel mogelijk te contacteren.

 

Bezoek BG Tennis ook zeker even op Facebook en Instagram. Zo blijf je ook via deze weg op de hoogte.

 

Tot snel!

Glenn