Tennisschool

BG Tennisschool Logo Rond.png

Aspire to inspire

BG Tennisschool biedt tennislessen aan op KTC Schoten en TC Peerdsbos, onder leiding van Glenn Blockx.

"Desondanks het motto 'jong geleerd is oud gedaan', startte ik zelf pas op 12-jarige leeftijd met tennis. Al snel werd het een ware passie en spendeerde ik uren op de tennisclub. Trainen, lesnemen, nieuwe mensen ontmoeten,... Fantastisch!

Hoogtepunt? Belgisch kampioen 2011 met de interclubploeg!

Al snel groeide de interesse om ook zelf training te geven, een groot leerproces dat nooit stopt. Altijd op zoek naar nieuwe oefeningen, lesmethodes, trainingsschema's, bijscholingen volgen,...

Na 12 jaar lesgeven, waaronder 3 jaar full time, kon ik eindelijk mijn jongensdroom waarmaken: hoofdtrainer worden van mijn eigen tennisschool!"

BG Tennisschool werkt enkel samen met gediplomeerde trainers en volgt zo goed als mogelijk de expertise van Tennis Vlaanderen. Er is een ruim aanbod aan lesmogelijkheden, zowel recreatief als competitief, waarbij we steeds zo veel mogelijk rekening houden met de verwachtingen en wensen van de lesnemers. 

Tot snel!

Glenn

ktc schoten.jpg

Aspire to inspire

"Als trainersteam streven we ernaar te inspireren. We houden ervan onze passie voor tennis te delen en begeleiden met 100% overtuiging elke lesnemer op hun tennisreis!"

WhatsApp Image 2021-01-03 at 20.01.59.jp

Glenn Blockx

Head coach

0491/33.73.20

tennisschool@tcpeerdsbos.be

tennisschool@ktcschoten.be